Vincent van der Wardt

Vincent van der Wardt is sinds maart 2022 raadslid voor de VVD Soest/Soesterberg.

Portefeuilles:

  • Sport
  • Ruimtelijke ordening
  • Verkeer & vervoer

Wie is Vincent

Vincent heeft als jonge horecaondernemer in 1994 aan de wieg gestaan van het 1e jongeren Café in Soest(Vini’s Bar) en al die jaren daarna de jeugd een plek gegund in The Cardinal, Café de Kuil en Café d’Oude Enghe. Momenteel draait hij samen met zijn lieve vrouw Nicole Restaurant ’t Hoogt en beheert nog de zaken Grand Café de Kerkbrink en Dorsthuys Demmers in Baarn.

Ook helpt Vincent een aantal beginnende ondernemers bij hun horeca avontuur en verhuurt een aantal horecapanden in Soest, Baarn en Bunschoten.

Als getogen Soester woont Vincent, 50 jaar inmiddels, al ruim 15 jaar heel prettig in Soest Zuid .Hij is actief als lid bij TV Soest Zuid ,S.O. Soest en het Gilde voelt hij zich één met de inwoners in Soest.

Bestuurlijke functies heeft hij nu bij KHN ,Stichting Tapwedstrijden en gehad bij de Soester Zakenkring en het Oranje Comité ,die de jaarlijkse koningsdagfeesten organiseerden voor alle inwoners in Soest.

Lokaal maatschappelijk is Vincent ook actief als Vice bij de Lionsclub Eemland, waarbij zij voor vele goede doelen(bijv. Voedselbank/Sherpa) in Soest fondsen werven en handen uit de mouw activiteiten ontplooien(bijv. Openlucht theater Cabrio)

Altijd druk, maar wil graag tijd maken voor de politiek om op te komen voor de belangen van de ondernemers en de jongeren in Soest en Soesterberg en de lokale politiek toegankelijker te maken door te verbinden en door samen te werken.

Motto is “ Hard te werken om hard te kunnen genieten”.