Rik van Zutphen

Sinds maart 2017 is Rik Raadslid voor de VVD fractie van de VVD Soest. Rik is bereikbaar via: zutpr@soest.nl

De portefeuille van Rik bestaat uit:

- Bestuurlijke taken 

- FinanciĆ«n  

 Wie is Rik

"Getrouwd met Ria en trotse vader van 2 volwassen kinderen. Ik woon nu ruim 16 jaar in Soest. Na mijn studie rechten in Leiden heb ik bij verschillende bedrijven en organisaties in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Thans ben ik senior lecturer bij Nyenrode New Business School, docent bij Intercollege Business School en examinator bij de Hogeschool van Amsterdam.

Soest is een fijne plaats om in te wonen en dat wil ik graag zo houden! Dus behouden wat goed is en verbeteren waar mogelijk of nodig. Dat betekent tijdig anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en oog en oor hebben voor wensen van de inwoners. Maar wel onder de voorwaarde dat je niet meer uitgeeft dan er binnenkomt: het huishoudboekje moet wel op orde zijn.

Belangrijke zaken voor Soest vind ik verder openbare orde en veiligheid en een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Het midden- en kleinbedrijf is de banenmotor van de gemeente en daarom is het belangrijk om onnodige beperkingen voor ondernemers weg te nemen. Ondernemerschap kan het beste gestimuleerd worden door ondernemers de ruimte te geven."