Jasper van 't Net

Jasper van 't Net is Gemeenteraadslid voor VVD Soest/ Soesterberg en daarnaast zeer actief binnen de campagnecommissie. Hij is 26jaar en maakt deel uit van een bekende Soester ondernemersfamilie.

Jasper is bereikbaar via: j.vantnet@soest.nl

De portefeuille van Jasper bestaat uit:

- Veiligheid

- Kunst & Cultuur 

- Economie & recreatie 


Posten en taken binnen de fractie

- Vice fractievoorzitter 


Wie is Jasper

"Ik woon al 25 jaar in de wijk Soestdijk. Op dit moment studeer ik Sales & accountmanagement op de Hogeschool van Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de voetbalvereniging VVZ"49. 

Hoe ik ooit bij de politiek ben gekomen? Van jongs af aan wordt er bij ons thuis al gediscussieerd over maatschappelijke problemen in de samenleving. Daardoor raakte mijn zus en ik al op jonge leeftijd hierin geïnteresseerd. Tijdens de verkiezingscampagne van 2016 heb ik Mark Rutte mogen ontmoeten in Amersfoort. Na dit gesprek ben ik mij nog sterker gaan interesseren voor de politiek. Ook ben ik boeken gaan lezen waaronder het boek van Guido Westerwelle. Dit boek heeft mijn kijk op de wereld veranderd. Zijn liberale waarden en uitspraken hebben mij geïnspireerd om mij bij de VVD Soest/ Soesterberg aan te sluiten. Hiervoor was ik al 2 jaar lid van de JOVD.


Mijn ervaring is dat je met een optimistische insteek en hard werken een hoop kunt bereiken, dat is wat ik graag samen met u wil doen voor dit gave dorp."