Fractie 2018-2022 bedankt!

Op 29 maart namen we afscheid van de gemeenteraad 2018-2022.

We bedanken de fractie voor al hun inzet de afgelopen vier jaar en de mooie resultaten die ze hebben bereikt! In het bijzonder Peter van der Torre, Sietske van der Vijgh en Rik van Zutphen, want zij keren niet terug in de nieuwe fractie. 

Peter sprak als fractievoorzitter in de raadsvergadering Sietske en Rik toe. Hij bedankte Sietske dat ze bereid was voor een korte periode terug te keren als raadslid na het overlijden van Fred Heidinga. Heel mooi dat Fred zijn stemgeluid was te horen op het filmpje dat gemaakt is ter herinnering aan deze raadsperiode.

Ook Rik, onze '√©minence grise', bedankte hij voor zijn bijdrage in de raad en ook achter de schermen in de fractie. Rik blijft voor de fractie actief als fractieassistent en mogelijk wordt hij weer raadslid als de VVD meedoet in het college.  

Peter, door onze burgemeester een 'monument' genoemd in de goede zin van het woord, stopt na vele jaren actieve politiek in rollen als fractieassistent, raadslid en wethouder. Peter werd ook toegesproken door Karel van Geet, met wie hij al die jaren nauw heeft samengewerkt. Karel heeft Peter namens de partij bedankt dat hij de rol van fractievoorzitter de laatste maanden voortreffelijk heeft overgenomen van Eric de Wilde. 

Gelukkig blijven alle drie actieve leden van de VVD en actief in en voor de samenleving van Soest en Soesterberg.

Op de foto v.l.n.r. René Corbeij, Peter van der Torre, Sietske van der Vijgh, Jasper van 't Net en Rik van Zutphen.